PONTUS KARÈN.

MATKREATÖR MED FOKUS PÅ UTEMATLAGNING.


32 årig kock som numera är boende i Funäsdalen med familj. Med 16 år erfarenhet från restaurang köket har jag nu letat mig ut i naturen och upp till fjällivet i Funäsdalen med min familj. Uppvuxen i Stockholm och jobbar numera med Event, Workshops & mina egna sociala medier.

Den 1 Maj släppte jag min första kokbok "Laga mat utomhus" - En inspirations bok för dig som vill hitta mer inspiration och kanske lära dig ta första steget ut i naturen med din matlagning.

EVENT & MATKREATÖR

Detta är ett nytt steg i min kökskarriär. Jag har jobbat hårt och aktivt med sociala medier nu i ca 1 år. Min resa har varit intensiv, framgångsrik och nu breddar jag mina tjänster utanför Instagram. Min vision till mat är enkel.


Med goda och bra råvaror så behöver man inte trixa till maten så mycket, mer förädla dom smakerna som redan finns där.


Matlagning för mig handlar mycket om logiskt tänkande. Detta är något som jag numera vill lära ut, dvs det jag fått lära mig av mina kökschefer genom åren. Det vill jag nu förmedla till andra.

PARTNERS.

Här nedanför ser ni några utav mina partners och dom företag jag arbetat med. Skulle ni vilja bli en av dom? Tveka inte att höra av er.

TRANGIA, UTEMAGASINET SVERIGE, PRIMUS EQUIPMENT, TUXER, HAVREDAL, NORRLANDS VILT, MJÖLOMTUNNBRÖD,

BAGAREN OCH KOCKEN, KÖKETCETERA, OUTNORTH, UTEHELG, HÄLLMARK BBQ, PÅGEN, ANOVA, WEBER M.FL